Feeds


Blogger Layouts

Friends

Tuesday, August 16, 2011

'Junior' Price Tag

video

hahahah, comell sgt junior price tag ni! =))

hanya beberapa pktn je yg dpt dikesan drpd nyanyiannya.. hihihi
enjoy it frens! ;)

Sunday, August 14, 2011

U share, U will be rewarded.

Jom tgok ni!

Hari2 korang main FB & twitter kan?

Haa.. ape kata sambil2 korang berFB ke ber Twitter ke, korang join benda ni.

Keje senang je, concept die cam ni, " U share, U will be rewarded".

Hah?! Macam mane, kan keje senang je tu?

So, what r u waiting for? Check it out! :)

http://www.churpchurp.com/ctanne88/share/churpchurp-invite

Saturday, August 13, 2011

Tinted cermin kereta + UV protection

Best deal to get your car tinted! Check out #Raytech ! #MilkADeal

sape2 yg ade kereta & nk pasang tinted kt cermin.jom tgok sini.

special sebab tinted ni plus dengan UV protection, so kereta xpanas la kalau bawak tghri terik pun.

harga pun berpatutan..!

lagi seswai bagi yg ada anak kecik, budak2 xmeragam kalo terlalu lama dlm kereta sebab panas.

tambah-tambah lagi skrg dah dekat musim raya, nk balik kampung kan jauh perjalanan.

jom kawan2! :)

http://www.churpchurp.com/ctanne88/share/Raytech

Friday, August 12, 2011

sape pandai bab2 design/lukis wajib tgok ni!

Quench your caffeine thirst with a NESCAFÉ tincan designed by you, & stand 2 win RM 10,000! #NescafeChilllah

sape2 yg pandai design atau lukis2 ni, jom try ni!

mane taw bakat terpendam anda boleh bawa tuah.

http://www.churpchurp.com/ctanne88/share/nescafe-chilllah

duit untuk bloggers!

berita baik untuk bloggers di Malaysia!

anda mempunyai blog sendiri?? inilah masanya..

jangan lepaskan peluang ini!

ingin tahu lebih lanjut mengenai
insentif untuk top referrer kepada portal berita MyNewsHub.

klik sini ----> http://mynewshub.my/bm/insentif-1-0/

Tuesday, August 2, 2011

Kehilangan - Firman

video

KEHILANGAN - FIRMAN

Ku coba ungkap tabir ini
Kisah antara kau dan aku
Terpisahkan oleh ruang dan waktu
Menyudutkanmu meninggalkanku

Ku merasa telah kehilangan

Cintamu yang telah lama hilang
Kau pergi jauh karena salahku
Yang tak pernah menganggap kamu ada

Asmara memisahkan kita
Mengingatkanku pada dirimu
Gelora mengingatkanku
Bahwa cintamu tlah merasuk jantungku

*chorus
Sejujurnya ku tak bisa
Hidup tanpa ada kamu aku gila
Seandainya kamu bisa
Mengulang kembali lagi cinta kita

Takkan ku sia-siakan kamu lagi (2x)